Duurzame mode

Modekwartier

Vind je duurzaamheid belangrijk en ben je benieuwd hoe mode kan verduurzamen? In Arnhem weten we er alles van. Boek dit arrangement en je leert er alles over!

Boek nu
 
In het Modekwartier maak je kennis met de makers zelf en neem je een kijkje achter de schermen van deze creatievelingen.

De route begint met een drankje bij een horeca hotspot in het Modekwartier. Hierna neemt de reisgids je mee naar verschillende ondernemers die duurzaamheid belangrijk vinden. Creativiteit van het Modekwartier zie je terug in de vele manieren waarop ondernemers mode verduurzamen. Je ontdekt bijvoorbeeld het verhaal van Froufrou’s en hoe ze aan alle vintage kleding en meubels komen. Chris Meijers en Nadia Nelleke leren je alles over verschillende stoffen en stappen in duurzaamheid. Bij Hempje laat de eigenaar je zien hoe kleding verven anders kan. Geen massaproducties, hier wordt alles met de hand geverfd! Afsluiten met een etentje? Combineer de route met een lunch of diner bij Caspar of Sugar Hill (meerprijs van toepassing).

Modekwartier
Het Modekwartier ligt in de Arnhemse wijk Klarendal. Het omvat de Hommelseweg, Klarendalseweg en Sonsbeeksingel. In de straatjes van het Modekwartier vind je kleinschalige winkels, ateliers en bedrijfsruimten op het gebied van mode en design.

 

Fair Fashion

Donderdag t/m zaterdag, ochtend / middag
Doelgroep: m/v | vanaf 16 jaar
Duur: +/- 2,5 uur
Aantal: 2 t/m 6 personen per route
Inclusief: begeleiding, drankje, lekkers, verrassing
Prijs = per persoon

Prijs € 20 Boek nu

Boek nu je Arnhemse favoriete uitjes

Kom sieraden ontwerpen!

Ontwerp je eigen sieraad onder begeleiding van een professional.

Bekijk

Tour op een elektrische fiets en picknick onderweg!

Touren op een elektrische fiets en genieten van een picknick!

Bekijk

Ontdek de Romeinse Limes vanuit FortVier

Beleef de Romeinse Limes en geniet van lekker eten!

Bekijk

Boulderen en pizza eten

Lekker boulderen en afsluiten met een pizza.

Bekijk