sonsbeek20->24 in het Kro?ller-Mu?ller Museum

Het is zo leuk aan sonsbeek20->24 dat de werken dit keer op veel verschillende plaatsten te zien zijn.

Natuurlijk in het park, maar ook bijvoorbeeld in het Kro?ller-Mu?ller Museum. In de beeldentuin van het museum staan vier nieuwe kunstwerken als onderdeel van de sonbeektentoonstelling.

Ontdek meer
 

Er is kunst te zien van Cheick Diallo (1960, Bamako, Mali) met een klein rank paviljoen, Le Fouta Organic, op het grasveld bij het Rietveldpaviljoen. Julieta Aranda (1975, Mexico Stad, Mexico) plaatst verscholen onder de bomen haar sculptuurTime will tell: an unreadable script takes shape and then destroys Itself. Dit werk zal het komende jaar begroeien met lokale mossen en varens.

Achter in de beeldentuin is First permutation: “how-hard-and-how-far-and-how-long”van Leo Asemota (1967, Benin, Nigeria) te zien, n van de drie delen van zijn Sonsbeek Suite. In het museum bij de entree hangtThird permutation: “how-long-and-how-hard-and-how-far”. Het derde deel, Second permutation:“how-hard-and-how-far-and-how-long, is te zien bij Walter books in Arnhem. Van Sam Auingers (1956, Linz, Oostenrijk) zijn twee luisterplekken terug te vinden in de beeldentuin onder de titelxxxx_terrain Een bezoek aan het museum is natuurlijk ideaal te combineren met een dagje Hoge Veluwe.

Tips voor een heerlijke zomer in Arnhem