”De perfecte plek om lekker uit te razen.”

De 5 favoriete plekken van de fam Millerson

Little Things

Mama Millerson: hier komen we al jaren voor mooie merkkleding voor de kinderen.. Het is een hele leuke, gezellige winkel met ook leuke cadeautjes en accessoires. De kinderen komen er ook graag omdat je er ook lekker kunt spelen, zowel binnen met de speeltafel, als buiten met stoepkrijt.

Hemels

Papa Millerson: in het leukste stuk van het centrum van Arnhem, de 7 straatjes, zit deze hemelse patisserie. Hier komen we graag een lekker taartje eten of een goed belegd broodje met een Latte. Ze hebben heerlijke huisgemaakte limo voor de kids. Ze zijn heel gastvrij en de kinderen kunnen lekker rondrennen voor het terras!

Kinderboerderij Presikhaaf

Papa Millerson: ons favo uitje met de jongens. Op 5 minuten loopafstand van ons huis, vermaken zij zich hier uren. Geitjes voeren, konijnen aaien, van de kabelbaan gaan in de speeltuin. En wij lekker op het bankje 😉. De jongens zijn echt buiten kinderen, dus deze gratis activiteit is heerlijk!

Meinerswijk

Papa Millerson: en natuurlijk Meinerswijk om lekker uit te razen!

Sonsbeekpark

Papa Millerson: heerlijk om hier te wandelen. Ik geef hier ook twee keer per week bootcamp-lessen met Trinity Coaching. Een betere plek om les te geven, is er niet!

Deze influencers gingen je voor...

De route van Nazmiye Oral

Nazmiye Oral: ”elk seizoen is het anders”. De 6 favoriete plekken van…

Bekijk

De route van Tim & Jesse

”Dit is de meest ongebreidelde vrijplaats die we hebben” De 5 favoriete…

Bekijk

De route van Ome Marcel

Marcel Legerstee: ”lieve mensen, ga dit beleven!” De 5 favoriete plekken van…

Bekijk