Reisbureau ’t Grune Hert – met ons kom je niet ver

Er is in Arnhem veel te zien en te beleven! Reisbureau ’t Grune Hert helpt je de stad (her)ontdekken. Met ons kom je niet ver, maar wel heel dichtbij. Van inspirerende routes en workshops bij de makers in het Modekwartier tot wildpluk-avonturen in Park Presikhaaf. 

Reisbureau voor Arnhem

Er is zoveel te zien en te beleven! Daarom zijn we Reisbureau ?t Grune Hert gestart. Met ons kom je niet ver, maar wel heel dichtbij.

Blijf hier

Mensen reizen steeds langer en verder, op zoek naar bijzondere ervaringen en indrukwekkende natuur. Maar we vergeten daarbij wat recht voor onze neus ligt. Bij ons boek je daarom geen reisjes naar Bali of Antarctica.

Waartoe is Reisbureau ’t Grune Hert dan op deze groene aarde?

Wij hebben de leukste routes, tips én arrangementen voor je verzameld. Ervaar het ultieme vakantiegevoel, zonder dat je ver hoeft te reizen.

Kortom: we trekken je weg bij browsers als Safari die je al veel te vaak checkt op je laptop of telefoon en sturen je op safari onze mooie stad. Zonder dat je voor het ontbijt al druk hoeft te maken om een plekje bij het zwembad. Geen overvolle stranden gevuld met mensen of plastic. Geen jetlag. Geen leeggeroofd all you can eat buffet. Niet inchecken of uitchecken. Geen opdringerige verkopers.

Maar wel reizen zoals reizen bedoeld is. Om te ontspannen en nieuwe ervaringen op te doen. Daarvoor hoef je helemaal niet vijftien uur in een vliegtuig te zitten naast een schreeuwende baby en een net iets te zweterige man. Pak gewoon lijn 3.

Boek nu

Eén ding is zeker. Ga je op ontdekkingstocht met Reisbureau ’t Grune Hert, dan beleef je weer nieuwe avonturen in je eigen stad, bij jou om de hoek. ’t Grune Hert is het reisbureau waar je niet ver mee komt, maar wel heel dichtbij. Zodat ’t Ernem ook in jouw hert een plek verovert.